broileri kookoskeitto

moikka! heitän teille tähän ohjeen jonka tuolta netin ihmeellisestä maailmasta bongasin. tuota keittoa voi vain kehua, niiin ihanaa, nam 🙂 ja voin syödä vaikka laihdutan.

tässä ohje:

6 annosta

1 300 g maustamattomia broilerisuikaleita
2 1 sipuli
3 2 valkosipulinkynttä
4 1 rkl voita (tai öljyä)
5 2 porkkanaa
6 0,5 punaista paprikaa
7 1-2 tl chilimausteseosta
8 2 tl jauhettua korianteria
9 2 tl juustokuminaa
10 2 kanaliemikuutiota
11 2 prk (à 200 g) paseerattua tomaattia
12 200 g pakastemaissia
13 5 dl vettä
14 1 prk kookosmaitoa (ta 2 dl ruokakermaa)
15 0,5 sitruunan mehu
16 1 tl suolaa
17 0,5 tl sokeria
18 persiljasilppua

Ohjeet

Kuori ja silppua sipuli. Hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa porkkanat ja paprika kuutioiksi. Kuullota sipulisilppua ja murskattua valkosipulia hetki öljyssä korianterin, juustokuminan ja chilimausteseoksen kanssa. Lisää paprika- ja porkkanakuutiot, vesi, liemikuutiot ja paseerattu tomaatti. Anna hautua 10 minuuttia.

Ruskista broilerisuikaleet kevyesti pannulla öljytilkassa. Lisää suikaleet keittoon. Kaada kattilaan kookosmaito tai kerma, lisää sitruunamehu ja maissit. Mausta suolalla ja sokerilla. Anna hautua viitisen minuuttia. Tarkista maku ja silppua pinnalle persiljaa. Tarjoa leivän kanssa.

TEKSTI: TAINA SALOVAARA
KUVAT: LAURA RIIHELÄ

 

Tekijä: minnu83

Olen Minna, olen 34 vuotias 1 erityislapsen äiti ja aviovaimo. Olemme mieheni kanssa olleet yhdessä kohta 17 vuotta. Olen aina ollut ylipainoinen, siksi haluankin kertoa muille omasta laihdutusmatkastani kohti terveellistä elämää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *